Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., подобно на името, е предназначена главно и само за „сушилня за замразяване“. Kemolo е голям производител и износител на широка гама сушилни за замразяване за хранителни, хранителни, биологични, фармацевтични, екстрактни продукти, кафе и храни за домашни любимци и др.

 

Екипът от основатели е ангажиран в индустрията за сушене чрез замразяване от 2005 г. Първоначално започвайки от площ от 20 000 квадратни фута и развита до 140 000 квадратни фута днес, Kemolo се превръща в световен голям производител на оборудване за сушене чрез замразяване.


сушилня за замразяване, лиофилизатори, машина за лиофилизация, оборудване,

С уникални патенти за дизайн на сушене чрез замразяване и пестене на енергия са изградени няколко широкомащабни производствени линии, следователно десетки големи машини за сушене чрез замразяване могат да бъдат произведени едновременно за бързо време за доставка!

 

Годишният производствен капацитет на големите сублимационни сушилни е стотици единици, а годишният производствен капацитет на малките сублимационни сушилни е хиляди единици. В момента хиляди голямо оборудване за лиофилизирано сушене на Kemolo и десетки хиляди малки сушилни за замразяване работят в повече от 60 страни по света. В широкомащабната индустрия за сушене чрез замразяване на храни по-голямата част от пазарния дял се заема от Kemolo. И 7 центъра за следпродажбено обслужване са изградени в Европа, Северна Америка, Латинска Америка, Океания, Близкия Изток, Средна и Източна Азия. С прилагането на повече сътрудничество, повече центрове за маркетинг и следпродажбено обслужване ще бъдат създадени заедно с партньорите в десетки страни по света.

 

8 серии сушилни за замразяване се предлагат на международния пазар, за да отговорят на нуждите на различни клиенти

сушилня за замразяване, лиофилизатори, машина за лиофилизация, оборудване,

Серията HL е малка и е подходяща за домове, университети, лаборатории, изследователски институти или малки предприятия. Серията EL е с проста и компактна структура и е изработена от боядисана стомана с икономични аксесоари; EL-Pro е надграден до камера от неръждаема стомана; EL-Max е надграден до неръждаема стомана и премиум аксесоари; Серията FD е със силен дизайн на камерата. FD-E е лъчист тип и е изработен от камера от неръждаема стомана с икономични аксесоари, FD-R е лъчист тип и е изработен от камера от неръждаема стомана с премиум аксесоари; FD-C е проводящ тип и е изработен от камера от неръждаема стомана с първокласни аксесоари. Лиофилизаторите от серията PL са подходящи за неинжекционни фармацевтични продукти. След дългосрочни усилия, машините за замразяване и сушене на Kemolo са перфектно оптимизирани по отношение на надеждност, стабилност и издръжливост! Целите на екипа за научноизследователска и развойна дейност са: по-голям капацитет, по-кратко време за сушене чрез замразяване, по-ниска консумация на енергия

сушилня за замразяване, лиофилизатори, машина за лиофилизация, оборудване,


Проверка на материала, проверка на дебелината, проверка на марката на компонента.

Тест 3-степенен тест под налягане, NDT тест; тест без натоварване и тест с пълно натоварване.

QC, OQ, PQ, FAT, проверка от трета страна е приемлива.

 

Чрез възприемане на аксесоари от най-добрите марки и сложна изработка, сушилните за замразяване Kemolo работят стабилно и надеждно на потребителски сайтове в продължение на няколко десетилетия, спечелиха добра репутация и доверие от потребителите. Потребителите на Kemolo вече са създали много известни лиофилизирани марки и са се разширили с впечатляващи маржове на печалба.

 

Всички клиенти могат лесно да открият, че „сушилня за замразяване Kemolo“ е гореща ключова дума в Google, Bing и YouTube.

След дълго и внимателно изчерпателно сравнение те установиха, че Kemolo е най-добрият избор сред всички доставчици на сушилни за замразяване.

Свържете се с Kemolo сега за повече ценна информация. Повече хора ще се възползват от тази потенциална технология за сушене чрез замразяване! 


Списък на ключовите пазари на сушилни за замразяване Kemolo:

Китай, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Обединеното кралство, Германия, Франция, Италия, Испания, Гърция, Финландия, Дания, Швеция, Норвегия, Исландия, Холандия, Полша, Австрия, Словения, Румъния, Русия, Естония, Сърбия , Латвия, Хърватия, Молдова, Северна Македония, Ливан, Саудитска Арабия, Бахрейн, Израел, Египет, Турция, Индия, Узбекистан, Туркменистан, Таджикистан, Монголия, Тайланд, Сингапур, Малайзия, Индонезия, Виетнам, Филипините, Мианмар, Тонга, Мексико , Еквадор, Никарагуа, Боливия, Чили, Коста Рика, Колумбия, Южна Африка, Кения, Уганда, Ангола, Малави, Перу, Гватемала, Аржентина, Парагвай, Тобаго и др.

Получите оферта

Получете оферта. Ще получите бърз отговор, с изключение на почивните дни и празниците.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail