Компанията за сушилни чрез замразяване KEMOLO е един от основните производители и доставчици на широкомащабно промишлено оборудване за сушене чрез замразяване на храни с два цеха до 60 000 кв. фута в Китай за производство на сушилни за замразяване само от 2005 г., доставени 1600+ пълни комплекта за замразяване на храни системи за потребители от над 50 страни по света.

KEMOLO предлага

Проект за сушене чрез замразяване < 3 тона дневно - стандартна машина за сушене чрез замразяване KEMOLO.

Проект за сушене чрез замразяване 3 - 30 тона дневно - стандартни многокомпонентни лиофилизиращи сушилни KEMOLO.

> 30 тона дневен проект за сушене чрез замразяване - специално персонализирано оборудване за сушене чрез замразяване.


Фабрично проектиране, производство на оборудване за сушене чрез замразяване, монтаж, пускане в експлоатация, обучение.


KEMOLO Контрол на качеството и гаранция

Машините за замразяване на KEMOLO се произвеждат според международния стандарт (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) с ДВЕ години световна гаранция. Проверка на материала, проверка на дебелината, проверка на марката на компонентите.


Тестване 3 етапа тестове под налягане, NDT тестове; Тест без натоварване и тест с пълно натоварване. 

Инспекция QC, OQ, PQ, FAT от KEMOLO, проверката от трета страна е приемлива. сушилня за замразяване, лиофилизатори, машина за лиофилизация, оборудване,


Чрез приемането на аксесоари от най-добрите марки и изискана изработка, сушилните за замразяване KEMOLO, работещи на сайта на потребителите в продължение на десетилетия стабилно и надеждно, спечелиха добра репутация и доверие от потребителите. Потребителите на KEMOLO са създали известни марки, изсушени чрез замразяване и са се разширили със значителни маржове на печалба.


Всички нови клиенти лесно биха могли да открият, че „KEMOLO сушилня за замразяване“ е гореща ключова дума в Google, Bing. Чрез дългогодишно внимателно изчерпателно сравнение, те ще открият, че KEMOLO е най-добрият вариант сред всички доставчици. Не се колебайте да се свържете незабавно с KEMOLO, за да създадете свой собствен лиофилизиран бизнес възможно най-рано.Получите оферта

Получете оферта. Ще получите бърз отговор, с изключение на почивните дни и празниците.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail