KEMOLO frysetørrerfirma er en af de vigtigste producenter og leverandører af storstilet industrielt frysetørringsudstyr til fødevarer med to værksteder på op til 60.000 sq.ft i Kina til fremstilling af frysetørrere, kun siden 2005, leveret 1600+ komplette sæt frysetørring til fødevarer systemer til brugere over 50 lande rundt om i verden.


KEMOLO tilbyder

< 3 tons dagligt frysetørringsprojekt - standard KEMOLO enkelt enhed frysetørremaskine.

3 - 30 tons dagligt frysetørre projekt - standard KEMOLO multi-enheder frysetørrere.

> 30 tons dagligt frysetørringsprojekt - specialtilpasset frysetørringsudstyr.


Fabriksdesign, fremstilling af frysetørringsudstyr, installation, opstart, uddannelse.


KEMOLO Kvalitetskontrol og garanti

KEMOLO frysetørremaskiner er lavet i henhold til international standard (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) med TO års verdensomspændende garanti. Materialeinspektion, tykkelsesinspektion, komponentmærkeverifikation.


Test af 3 trins tryktest, NDT test; Ikke-belastningstest og fuldlasttest. frysetørrer, frysetørrere, frysetørringsmaskine, udstyr,

Inspektion QC, OQ, PQ, FAT af KEMOLO, 3. parts inspektion er acceptabel.


Ved at adoptere topmærketilbehør og sofistikeret håndværk har KEMOLO frysetørrerne, der kører på brugernes websted i årtier stabilt og pålideligt, opnået et godt omdømme og tillid fra brugerne. KEMOLOs brugere har skabt berømte frysetørrede mærker og udvidet med betydelige avancer.


Alle nye kunder kunne nemt finde ud af, at "KEMOLO frysetørrer" er et populært søgeord på Google, Bing. Gennem lang tid omhyggelig omfattende sammenligning ville de finde ud af, at KEMOLO er den bedste mulighed blandt alle leverandører. Tøv ikke med at kontakte KEMOLO med det samme for at skabe din egen frysetørrede virksomhed hurtigst muligt.Få et citat

Indhent et tilbud. Du vil få et hurtigt svar, undtagen weekend og ferie.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail