Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., ligesom navnet, er dedikeret til "frysetørrer" hovedsageligt og kun. Kemolo er en stor producent og eksportør af en bred vifte af frysetørrere til fødevarer, ernæringsmæssige, biologiske, farmaceutiske, ekstraktprodukter, kaffe og dyrefoder mv.

 

Grundlæggerteamet har været engageret i frysetørringsindustrien siden 2005. Startende fra et areal på 20.000 kvadratfod og udviklet til 140.000 kvadratfod i dag, bliver Kemolo en verdensomspændende stor producent af frysetørringsudstyr.


frysetørrer, frysetørrere, frysetørringsmaskine, udstyr,

Med unikke patenter på frysetørredesign og energibesparende er der bygget flere store produktionslinjer, derfor kan dusinvis af store frysetørremaskiner produceres på samme tid for en hurtig leveringstid!

 

Den årlige produktionskapacitet for store frysetørrere er hundredvis af enheder, og den årlige produktionskapacitet for små frysetørrere er tusindvis af enheder. I øjeblikket kører tusindvis af Kemolo stort frysetørret udstyr og titusindvis af små frysetørrere i mere end 60 lande rundt om i verden. I den store frysetørringsindustri til fødevarer er størstedelen af markedsandelen besat af Kemolo. Og 7 eftersalgsservicecentre er bygget i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Oceanien, Mellemøsten, Mellemøsten og Østasien. Med implementeringen af mere samarbejde vil flere marketing- og eftersalgsservicecentre blive etableret sammen med partnerne i snesevis af lande verden over.

 

8 serie frysetørrere leveres til det internationale marked for at imødekomme behovene fra forskellige kunder

frysetørrer, frysetørrere, frysetørringsmaskine, udstyr,

HL-serien er små og velegnet til hjem, universiteter, laboratorier, forskningsinstitutter eller små virksomheder. EL-serien er i enkel og kompakt struktur og lavet af malet stål med økonomisk tilbehør; EL-Pro er opgraderet til rustfrit stålkammer; EL-Max er opgraderet til rustfrit stål og premium tilbehør; FD-serien er stærkt kammerdesign. FD-E er strålende type og lavet af rustfrit stål kammer med økonomisk tilbehør, FD-R er strålende type og lavet af rustfrit stål kammer med premium tilbehør; FD-C er en ledende type og lavet af rustfrit stålkammer med premium tilbehør. PL-seriens lyofilisatorer er velegnede til ikke-injicerbare lægemidler. Efter langvarig indsats er Kemolo frysetørremaskiner perfekt optimeret med hensyn til pålidelighed, stabilitet og holdbarhed! Målene for R&D-teamet er: større kapacitet, kortere frysetørringstid, lavere energiforbrug

frysetørrer, frysetørrere, frysetørringsmaskine, udstyr,


Materialeinspektion, tykkelsesinspektion, komponentmærkeverifikation.

Test 3-trins tryktest, NDT test; nullasttest og fuldlasttest.

QC, OQ, PQ, FAT, tredjepartsinspektion er acceptabel.

 

Ved at tage topmærketilbehør og sofistikeret håndværk har Kemolo frysetørrere fungeret stabilt og pålideligt på brugersteder i flere årtier, fået et godt omdømme og tillid fra brugerne. Kemolo-brugere har allerede skabt mange berømte frysetørrede mærker og udvidet med imponerende fortjenstmargener.

 

Alle kunder kan nemt finde ud af, at "Kemolo frysetørrer" er et hot søgeord på Google, Bing og YouTube.

Efter en lang og omhyggelig omfattende sammenligning fandt de ud af, at Kemolo er det bedste valg blandt alle frysetørreleverandører.

Kontakt Kemolo nu for mere værdifuld information. Flere mennesker vil drage fordel af denne potentielle frysetørringsteknologi! 


Liste over nøglemarkeder for Kemolo frysetørrere:

Kina, USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland, Finland, Danmark, Sverige, Norge, Island, Holland, Polen, Østrig, Slovenien, Rumænien, Rusland, Estland, Serbien , Letland, Kroatien, Moldova, Nordmakedonien, Libanon, Saudi-Arabien, Bahrain, Israel, Egypten, Tyrkiet, Indien, Usbekistan, Turkmenistan, Tadsjikistan, Mongoliet, Thailand, Singapore, Malaysia, Indonesien, Vietnam, Filippinerne, Myanmar, Tonga, Mexico , Ecuador, Nicaragua, Bolivia, Chile, Costa Rica, Colombia, Sydafrika, Kenya, Uganda, Angola, Malawi, Peru, Guatemala, Argentina, Paraguay, Tobago osv.

Få et citat

Indhent et tilbud. Du vil få et hurtigt svar, undtagen weekend og ferie.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail