Η εταιρεία παγωτού στεγνωτηρίου KEMOLO είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές και προμηθευτές μεγάλης κλίμακας βιομηχανικού λυοφιλοποιητικού εξοπλισμού για τρόφιμα με δύο εργαστήρια έως 60.000 τετραγωνικά πόδια στην Κίνα για την κατασκευή λυοφιλιωτών μόνο από το 2005, παρέχοντας 1600+ πλήρη σετ λυοφιλοποίησης τροφίμων συστήματα σε χρήστες σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Η KEMOLO προσφέρει

< 3 τόνοι ημερήσιο έργο λυοφιλοποίησης - τυπική μηχανή λυοφιλοποίησης μονής μονάδας KEMOLO.

Έργο 3 - 30 τόνων ημερησίως λυοφιλοποιημένο - στάνταρ ψυκτικά στεγνωτήρια πολλαπλών μονάδων KEMOLO.

> Έργο λυοφιλοποίησης 30 τόνων ημερησίως - ειδικός προσαρμοσμένος εξοπλισμός λυοφιλοποίησης. Σχεδιασμός εργοστασίου, κατασκευή εξοπλισμού λυοφιλοποίησης, εγκατάσταση, εκκίνηση, εκπαίδευση.


KEMOLO Ποιοτικός έλεγχος και εγγύηση

Τα παγομηχανήματα KEMOLO κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) με ΔΥΟ χρόνια παγκόσμια εγγύηση.


Επιθεώρηση υλικού, επιθεώρηση πάχους, επαλήθευση μάρκας εξαρτημάτων.


Δοκιμή δοκιμών πίεσης 3 σταδίων, δοκιμές NDT. Δοκιμή χωρίς φορτίο και δοκιμή πλήρους φορτίου. λυοφιλοποιητές, μηχανή λυοφιλοποίησης, εξοπλισμός,

Επιθεώρηση QC, OQ, PQ, FAT από την KEMOLO, η επιθεώρηση τρίτου μέρους είναι αποδεκτή.


Με την υιοθέτηση αξεσουάρ κορυφαίας επωνυμίας και την εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία, τα στεγνωτήρια KEMOLO που λειτουργούν στο χώρο των χρηστών για δεκαετίες σταθερά και αξιόπιστα, κέρδισαν καλή φήμη και εμπιστοσύνη από τους χρήστες. Οι χρήστες της KEMOLO έχουν δημιουργήσει διάσημες μάρκες και έχουν επεκταθεί με σημαντικά περιθώρια κέρδους.


Όλοι οι νέοι πελάτες θα μπορούσαν εύκολα να ανακαλύψουν ότι το "KEMOLO freeze dryer" είναι μια καυτή λέξη-κλειδί στο Google, Bing. Μέσα από μακροχρόνια προσεκτική ολοκληρωμένη σύγκριση, θα διαπιστώσουν ότι το KEMOLO είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ όλων των προμηθευτών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε αμέσως με την KEMOLO για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση λυοφιλοποίησης το συντομότερο δυνατό.Λάβετε μια προσφορά

Λάβετε μια προσφορά. Θα λάβετε μια γρήγορη απάντηση, εκτός από το Σαββατοκύριακο και τις αργίες.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail