Η Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., όπως και το όνομα, είναι αφιερωμένη στο "freeze dryer" κυρίως και μόνο. Η Kemolo είναι ένας μεγάλος κατασκευαστής και εξαγωγέας μιας μεγάλης γκάμας ψυκτικών ξηραντηρίων για τρόφιμα, θρεπτικά, βιολογικά, φαρμακευτικά προϊόντα, εκχυλίσματα, καφέ και τροφές για ζώα συντροφιάς κ.λπ.

 

Η ιδρυτική ομάδα ασχολείται με τη βιομηχανία λυοφιλοποίησης από το 2005. Αρχικά ξεκινώντας από μια έκταση 20.000 τετραγωνικών ποδιών και εξελίχθηκε σε 140.000 τετραγωνικά πόδια σήμερα, η Kemolo γίνεται ένας παγκόσμιος μεγάλος κατασκευαστής λυοφιλοποιητικού εξοπλισμού.


λυοφιλοποιητές, μηχανή λυοφιλοποίησης, εξοπλισμός,

Με μοναδικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού λυοφιλοποίησης και εξοικονόμησης ενέργειας, κατασκευάζονται πολλές γραμμές παραγωγής μεγάλης κλίμακας, επομένως, μπορούν να παραχθούν ταυτόχρονα δεκάδες μεγάλες λυοφιλοποιητικές μηχανές για γρήγορο χρόνο παράδοσης!

 

Η ετήσια παραγωγική ικανότητα των μεγάλων ψυκτοξηραντηρίων είναι εκατοντάδες μονάδες και η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα των μικρών ψυκτικών στεγνωτηρίων είναι χιλιάδες μονάδες. Επί του παρόντος, χιλιάδες μεγάλος λυοφιλοποιημένος εξοπλισμός Kemolo και δεκάδες χιλιάδες μικρά λυοφιλιωτικά στεγνωτήρια λειτουργούν σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στη μεγάλης κλίμακας βιομηχανία λυοφιλοποίησης τροφίμων, το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς καταλαμβάνεται από την Kemolo. Και 7 κέντρα εξυπηρέτησης μετά την πώληση έχουν κατασκευαστεί σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ωκεανία, Μέση Ανατολή, Μέση και Ανατολική Ασία. Με την εφαρμογή περισσότερης συνεργασίας, θα δημιουργηθούν περισσότερα κέντρα μάρκετινγκ και εξυπηρέτησης μετά την πώληση μαζί με τους συνεργάτες σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως.

 

Τα στεγνωτήρια ψύξης 8 σειρών παρέχονται στη διεθνή αγορά για να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών πελατών

λυοφιλοποιητές, μηχανή λυοφιλοποίησης, εξοπλισμός,

Οι σειρές HL είναι μικρές και κατάλληλες για σπίτια, πανεπιστήμια, εργαστήρια, ερευνητικά ιδρύματα ή μικρές επιχειρήσεις. Η σειρά EL έχει απλή και συμπαγή δομή και είναι κατασκευασμένη από βαμμένο χάλυβα με οικονομικά αξεσουάρ. Το EL-Pro έχει αναβαθμιστεί σε θάλαμο από ανοξείδωτο χάλυβα. Το EL-Max έχει αναβαθμιστεί σε ανοξείδωτο χάλυβα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Η σειρά FD είναι ισχυρή σχεδίαση θαλάμου. Το FD-E είναι τύπου ακτινοβολίας και κατασκευασμένο από θάλαμο από ανοξείδωτο χάλυβα με οικονομικά εξαρτήματα, το FD-R είναι τύπου ακτινοβολίας και κατασκευασμένο από θάλαμο από ανοξείδωτο χάλυβα με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Το FD-C είναι αγώγιμου τύπου και κατασκευασμένο από θάλαμο από ανοξείδωτο χάλυβα με κορυφαία εξαρτήματα. Οι λυοφιλοποιητές της σειράς PL είναι κατάλληλοι για μη ενέσιμα φαρμακευτικά προϊόντα. Μετά από μακροχρόνιες προσπάθειες, τα λυοφιλιωτικά μηχανήματα Kemolo έχουν βελτιστοποιηθεί τέλεια ως προς την αξιοπιστία, τη σταθερότητα και την ανθεκτικότητα! Οι στόχοι της ομάδας Ε&Α είναι: μεγαλύτερη χωρητικότητα, μικρότερος χρόνος λυοφιλοποίησης, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας

λυοφιλοποιητές, μηχανή λυοφιλοποίησης, εξοπλισμός,


Επιθεώρηση υλικού, επιθεώρηση πάχους, επαλήθευση μάρκας εξαρτημάτων.

Δοκιμή δοκιμής πίεσης 3 σταδίων, δοκιμή NDT. δοκιμή χωρίς φορτίο και δοκιμή πλήρους φορτίου.

QC, OQ, PQ, FAT, η επιθεώρηση τρίτων είναι αποδεκτή.

 

Υιοθετώντας αξεσουάρ κορυφαίας επωνυμίας και εξελιγμένη δεξιοτεχνία, τα στεγνωτήρια Kemolo λειτουργούν σταθερά και αξιόπιστα στις τοποθεσίες χρηστών για αρκετές δεκαετίες, έχουν κερδίσει καλή φήμη και εμπιστοσύνη από τους χρήστες. Οι χρήστες της Kemolo έχουν ήδη δημιουργήσει πολλές διάσημες μάρκες και έχουν επεκταθεί με εντυπωσιακά περιθώρια κέρδους.

 

Όλοι οι πελάτες μπορούν εύκολα να βρουν ότι το "Freze dryer Kemolo" είναι μια καυτή λέξη-κλειδί στο Google, το Bing και το YouTube.

Μετά από μια μακρά και προσεκτική ολοκληρωμένη σύγκριση, ανακάλυψαν ότι η Kemolo είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ όλων των προμηθευτών παγωτού στεγνωτηρίου.

Επικοινωνήστε τώρα με την Kemolo για περισσότερες πολύτιμες πληροφορίες. Περισσότεροι άνθρωποι θα επωφεληθούν από αυτή την πιθανή τεχνολογία λυοφιλοποίησης! 


Κατάλογος βασικών αγορών των ξηραντηρίων Kemolo:

Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Φινλανδία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Ολλανδία, Πολωνία, Αυστρία, Σλοβενία, Ρουμανία, Ρωσία , Εσθονία, Σερβία , Λετονία, Κροατία, Μολδαβία, Βόρεια Μακεδονία, Λίβανος, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Ισραήλ, Αίγυπτος, Τουρκία, Ινδία, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Μογγολία, Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ινδονησία, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Μιανμάρ , Τόνγκα, Μεξικό , Εκουαδόρ, Νικαράγουα, Βολιβία, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Κολομβία, Νότια Αφρική, Κένυα, Ουγκάντα, Αγκόλα, Μαλάουι, Περού, Γουατεμάλα, Αργεντινή, Παραγουάη, Τομπάγκο κ.λπ.

Λάβετε μια προσφορά

Λάβετε μια προσφορά. Θα λάβετε μια γρήγορη απάντηση, εκτός από το Σαββατοκύριακο και τις αργίες.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail