KEMOLO-pakastekuivausyritys on yksi suurimmista elintarvikkeiden laajamittaisten teollisten pakastekuivauslaitteiden valmistajista ja toimittajista, ja sillä on kaksi työpajaa, joiden pinta-ala on enintään 60 000 neliöjalkaa Kiinassa pakastekuivainten valmistukseen vain vuodesta 2005 lähtien, ja se on toimittanut yli 1 600 elintarvikkeiden pakastekuivaussarjaa. järjestelmät käyttäjille yli 50 maassa ympäri maailmaa.


KEMOLO tarjoaa

< 3 tonnia päivittäinen pakastekuivausprojekti - vakio KEMOLO yksiyksikköinen pakastekuivauskone.

3 - 30 tonnin päivittäinen pakastekuivausprojekti - KEMOLOn vakiopakkauskuivaimet.

> 30 tonnin päivittäinen pakastekuivausprojekti - erikoistilaustyöt pakastekuivauslaitteet.


Tehdassuunnittelu, pakastekuivauslaitteiden valmistus, asennus, käyttöönotto, koulutus.


KEMOLO Laadunvalvonta ja takuu

KEMOLO pakastekuivauskoneet on valmistettu kansainvälisen standardin (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) mukaisesti, ja niillä on KAHDEN vuoden maailmanlaajuinen takuu. Materiaalin tarkastus, paksuustarkastus, komponenttien merkkien tarkastus.


Testaus 3-vaiheiset painetestit, NDT-testit; Ei-kuormitustesti ja täyskuormitustesti. pakastekuivain, lyofilisaattorit, kylmäkuivauskone, laitteet,

KEMOLOn suorittama QC, OQ, PQ, FAT tarkastus, kolmannen osapuolen tarkastus on hyväksyttävä.


Huippumerkkien lisävarusteiden ja hienostuneen käsityötaidon ansiosta käyttäjien luona vuosikymmeniä vakaasti ja luotettavasti toimineet KEMOLO-pakastekuivaimet saivat hyvän maineen ja luottamuksen käyttäjiltä. KEMOLOn käyttäjät ovat luoneet kuuluisia kylmäkuivattuja tuotemerkkejä ja laajentuneet huomattavilla voittomarginaaleilla.


Kaikki uudet asiakkaat voivat helposti huomata, että "KEMOLO kylmäkuivain" on kuuma avainsana Googlessa, Bingissä. Pitkän huolellisen ja kattavan vertailun kautta he totesivat, että KEMOLO on paras vaihtoehto kaikista toimittajista. Älä epäröi ottaa välittömästi yhteyttä KEMOLOon luodaksesi oman pakastekuivattu yrityksesi mahdollisimman pian.Pyydä tarjous

Hanki tarjous. Saat nopean vastauksen viikonloppua ja lomaa lukuun ottamatta.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail