Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., kuten nimi, on omistettu "pakastekuivaimelle" pääasiassa ja vain. Kemolo on laajan valikoiman pakastekuivainten valmistaja ja viejä elintarvikkeisiin, ravitsemuksellisiin, biologisiin, lääkkeisiin, uutetuotteisiin, kahviin ja lemmikkieläinten ruokaan jne.

 

Perustajatiimi on toiminut pakastekuivausteollisuudessa vuodesta 2005. Aluksi 20 000 neliöjalan pinta-alasta ja nykyään 140 000 neliöjalkaan kehittyneestä Kemolosta tulee maailmanlaajuinen suuri pakastekuivauslaitteiden valmistaja.


pakastekuivain, lyofilisaattorit, kylmäkuivauskone, laitteet,

Ainutlaatuisilla pakastekuivaussuunnittelun ja energiansäästön patenteilla rakennetaan useita suuria tuotantolinjoja, joten kymmeniä suuria pakastekuivauskoneita voidaan valmistaa samanaikaisesti nopealla toimitusajalla!

 

Suurten pakastekuivainten vuotuinen tuotantokapasiteetti on satoja yksiköitä ja pienten pakastekuivainten vuotuinen tuotantokapasiteetti on tuhansia yksiköitä. Tällä hetkellä tuhansia Kemolo suuria pakastekuivattuja laitteita ja kymmeniä tuhansia pieniä pakastekuivareita on käytössä yli 60 maassa ympäri maailmaa. Suuressa elintarvikkeiden pakastekuivausteollisuudessa suurin osa markkinaosuudesta on Kemololla. Ja 7 huoltopalvelukeskusta rakennetaan Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan, Oseaniaan, Lähi-itään, Lähi- ja Itä-Aasiaan. Yhteistyön lisäämisen myötä markkinointi- ja huoltopalvelukeskuksia perustetaan yhdessä kumppaneiden kanssa kymmeniin maihin maailmanlaajuisesti.

 

8-sarjan pakastekuivaimet toimitetaan kansainvälisille markkinoille vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita

pakastekuivain, lyofilisaattorit, kylmäkuivauskone, laitteet,

HL-sarjat ovat pieniä ja soveltuvat koteihin, yliopistoihin, laboratorioihin, tutkimuslaitoksiin tai pieniin yrityksiin. EL-sarja on yksinkertainen ja kompakti rakenne ja valmistettu maalatusta teräksestä taloudellisilla lisävarusteilla; EL-Pro on päivitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kammioon; EL-Max on päivitetty ruostumattomaksi teräkseksi ja laadukkaiksi lisävarusteiksi; FD-sarja on vahva kammiomuotoilu. FD-E on säteilevä tyyppi ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kammiosta taloudellisilla lisävarusteilla, FD-R on säteilevä tyyppi ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kammiosta korkealuokkaisilla lisävarusteilla; FD-C on johtavaa tyyppiä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kammiosta korkealuokkaisilla lisävarusteilla. PL-sarjan lyofilisaattorit sopivat ei-injektoiville lääkkeille. Pitkän aikavälin ponnistelujen jälkeen Kemolo-pakastekuivauskoneet ovat täydellisesti optimoituja luotettavuuden, vakauden ja kestävyyden suhteen! T&K-tiimin tavoitteet ovat: suurempi kapasiteetti, lyhyempi pakastekuivausaika, pienempi energiankulutus

pakastekuivain, lyofilisaattorit, kylmäkuivauskone, laitteet,


Materiaalin tarkastus, paksuustarkastus, komponenttien merkin tarkastus.

Testi 3-vaiheinen painetesti, NDT-testi; kuormittamaton testi ja täyskuormitustesti.

QC, OQ, PQ, FAT, kolmannen osapuolen tarkastus hyväksytään.

 

Kemolo-pakastuskuivaimet ovat omaksuneet huippumerkkitarvikkeita ja hienostuneen käsityötaidon, ja ne ovat toimineet vakaasti ja luotettavasti käyttäjäkohteissa useiden vuosikymmenten ajan, saaneet hyvän maineen ja käyttäjien luottamuksen. Kemolo-käyttäjät ovat jo luoneet monia kuuluisia kylmäkuivattuja brändejä ja laajentaneet toimintaansa vaikuttavilla voittomarginaaleilla.

 

Kaikki asiakkaat huomaavat helposti, että "Kemolo froze dryer" on kuuma avainsana Googlessa, Bingissä ja YouTubessa.

Pitkän ja huolellisen kattavan vertailun jälkeen he totesivat, että Kemolo on paras valinta kaikista pakastekuivainten toimittajista.

Ota yhteyttä Kemoloon nyt saadaksesi arvokasta tietoa. Yhä useammat ihmiset hyötyvät tästä mahdollisesta pakastekuivaustekniikasta! 


Luettelo Kemolo pakastekuivainten tärkeimmistä markkinoista:

Kiina, Yhdysvallat, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Italia, Espanja, Kreikka, Suomi, Tanska, Ruotsi, Norja, Islanti, Alankomaat, Puola, Itävalta, Slovenia, Romania, Venäjä, Viro, Serbia , Latvia, Kroatia, Moldova, Pohjois-Makedonia, Libanon, Saudi-Arabia, Bahrain, Israel, Egypti, Turkki, Intia, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadžikistan, Mongolia, Thaimaa, Singapore, Malesia, Indonesia, Vietnam, Filippiinit, Myanmar , Tonga, Meksiko , Ecuador, Nicaragua, Bolivia, Chile, Costa Rica, Kolumbia, Etelä-Afrikka, Kenia, Uganda, Angola, Malawi, Peru, Guatemala, Argentiina, Paraguay, Tobago jne.

Pyydä tarjous

Hanki tarjous. Saat nopean vastauksen viikonloppua ja lomaa lukuun ottamatta.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail