Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., kao i ime, posvećen je uglavnom i samo "sušionici zamrzavanjem". Kemolo je veliki proizvođač i izvoznik širokog spektra zamrzivača za sušenje hrane, prehrambenih, bioloških, farmaceutskih proizvoda, proizvoda s ekstraktima, kave i hrane za kućne ljubimce itd.

 

Osnivački tim angažiran je u industriji sušenja zamrzavanjem od 2005. U početku počevši od površine od 20.000 četvornih stopa, da bi se danas proširio na 140.000 četvornih stopa, Kemolo postaje svjetski veliki proizvođač opreme za sušenje smrzavanjem.


sušilica za zamrzavanje, liofilizatori, stroj za sušenje smrzavanjem, oprema

Uz jedinstvene patente dizajna za sušenje zamrzavanjem i uštedu energije, izgrađeno je nekoliko velikih proizvodnih linija, stoga se deseci velikih strojeva za sušenje zamrzavanjem mogu proizvoditi u isto vrijeme za brzo vrijeme isporuke!

 

Godišnji proizvodni kapacitet velikih zamrzivača za sušenje je stotine jedinica, a godišnji proizvodni kapacitet malih zamrzivača za sušenje je tisuće jedinica. Trenutno, tisuće Kemolo velike opreme za sušenje smrzavanjem i deseci tisuća malih sušara za zamrzavanje rade u više od 60 zemalja diljem svijeta. U velikoj industriji sušenja zamrzavanjem hrane, Kemolo zauzima većinu tržišnog udjela. Izgrađeno je i 7 servisnih centara nakon prodaje u Europi, Sjevernoj Americi, Latinskoj Americi, Oceaniji, Bliskom Istoku, Srednjoj i Istočnoj Aziji. S provedbom veće suradnje, više marketinških i postprodajnih servisnih centara bit će uspostavljeno zajedno s partnerima u desecima zemalja diljem svijeta.

 

Sušilice za zamrzavanje serije 8 isporučuju se međunarodnom tržištu kako bi zadovoljile potrebe različitih kupaca

sušilica za zamrzavanje, liofilizatori, stroj za sušenje smrzavanjem, oprema

HL serije su male i prikladne za domove, sveučilišta, laboratorije, istraživačke institute ili mala poduzeća. EL serije su jednostavne i kompaktne strukture i izrađene od obojenog čelika s ekonomičnim dodacima; EL-Pro je nadograđen na komoru od nehrđajućeg čelika; EL-Max je nadograđen na nehrđajući čelik i premium dodatke; Serija FD ima snažan dizajn komore. FD-E je zračeći tip i izrađen je od komore od nehrđajućeg čelika s ekonomičnim dodacima, FD-R je zračeći tip i izrađen je od komore od nehrđajućeg čelika s vrhunskim dodacima; FD-C je vodljivi tip i izrađen je od komore od nehrđajućeg čelika s vrhunskim dodacima. Liofilizatori serije PL prikladni su za neinjektabilne farmaceutske proizvode. Nakon dugotrajnih napora, Kemolo strojevi za sušenje zamrzavanjem savršeno su optimizirani u aspektima pouzdanosti, stabilnosti i trajnosti! Ciljevi tima za istraživanje i razvoj su: veći kapacitet, kraće vrijeme sušenja zamrzavanjem, manja potrošnja energije. 

sušilica za zamrzavanje, liofilizatori, stroj za sušenje smrzavanjem, oprema


Provjera materijala, provjera debljine, provjera marke komponenti.

Ispitivanje 3-stupanjsko ispitivanje tlakom, NDT ispitivanje; ispitivanje praznog hoda i ispitivanje punog opterećenja.

QC, OQ, PQ, FAT, pregled treće strane je prihvatljiv.

 

Usvajanjem dodataka vrhunskih marki i sofisticirane izrade, Kemolo sušači za zamrzavanje rade stabilno i pouzdano na korisničkim mjestima već nekoliko desetljeća, stekli su dobar ugled i povjerenje korisnika. Kemolo korisnici već su stvorili mnoge poznate robne marke liofiliziranih proizvoda i proširili ih s impresivnim profitnim maržama.

 

Svi kupci mogu lako otkriti da je "Kemolo zamrzivač" popularna ključna riječ na Googleu, Bingu i YouTubeu.

Nakon duge i pažljive sveobuhvatne usporedbe, otkrili su da je Kemolo najbolji izbor među svim dobavljačima sušilica za zamrzavanje.

Kontaktirajte Kemolo sada za više vrijednih informacija. Više će ljudi imati koristi od ove potencijalne tehnologije sušenja smrzavanjem! 


Popis ključnih tržišta Kemolo sušara za zamrzavanje:

Kina, Sjedinjene Države, Kanada, Australija, Novi Zeland, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Francuska, Italija, Španjolska, Grčka, Finska, Danska, Švedska, Norveška, Island, Nizozemska, Poljska, Austrija, Slovenija, Rumunjska, Rusija, Estonija, Srbija , Latvija, Hrvatska, Moldavija, Sjeverna Makedonija, Libanon, Saudijska Arabija, Bahrein, Izrael, Egipat, Turska, Indija, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadžikistan, Mongolija, Tajland, Singapur, Malezija, Indonezija, Vijetnam, Filipini, Mijanmar, Tonga, Meksiko , Ekvador, Nikaragva, Bolivija, Čile, Kostarika, Kolumbija, Južna Afrika, Kenija, Uganda, Angola, Malavi, Peru, Gvatemala, Argentina, Paragvaj, Tobago itd.

Dobiti citat

Zatražite ponudu. Dobit ćete brzi odgovor, osim vikendom i praznikom.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail