KEMOLO tvrtka za sušenje zamrzavanjem jedan je od glavnih proizvođača i dobavljača velike industrijske opreme za sušenje zamrzavanjem hrane s dvije radionice do 60.000 četvornih stopa u Kini za proizvodnju sušača zamrzavanjem samo od 2005. godine, isporučila je više od 1600 kompletnih kompleta zamrzivača za sušenje hrane sustava korisnicima u preko 50 zemlje diljem svijeta.

KEMOLO nudi

Projekt sušenja zamrzavanjem < 3 tone dnevno - standardni KEMOLO stroj za sušenje zamrzavanjem.

Projekt sušenja zamrzavanjem od 3 - 30 tona dnevno - standardne KEMOLO višedijelne sušilice za sušenje smrzavanjem.

> 30 tona dnevnog projekta sušenja zamrzavanjem - posebna prilagođena oprema za sušenje zamrzavanjem.


Projektiranje tvornice, proizvodnja opreme za sušenje zamrzavanjem, montaža, puštanje u rad, obuka.


KEMOLO Kontrola kvalitete i jamstvo

KEMOLO strojevi za sušenje smrzavanjem izrađeni su prema međunarodnom standardu (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) s DVIJE godine jamstva u cijelom svijetu. Pregled materijala, provjera debljine, provjera marke komponenti.


Ispitivanje 3 stupnja tlačna ispitivanja, NDT ispitivanja; Ispitivanje bez opterećenja i ispitivanje pod punim opterećenjem. sušilica za zamrzavanje, liofilizatori, stroj za sušenje smrzavanjem, oprema

Inspekcija QC, OQ, PQ, FAT od KEMOLO-a, inspekcija treće strane je prihvatljiva. 


Usvajanjem dodataka vrhunske marke i sofisticirane izrade, KEMOLO sušilice za zamrzavanje koje desetljećima stabilno i pouzdano rade na mjestu korisnika, stekle su lijepu reputaciju i povjerenje korisnika. Korisnici KEMOLO-a stvorili su poznate liofilizirane robne marke i proširili se uz znatne profitne marže.


Svi novi kupci lako bi mogli otkriti da je "KEMOLO sušilica za zamrzavanje" vruća ključna riječ na Googleu, Bing. Kroz dugotrajnu pažljivu sveobuhvatnu usporedbu, otkrili bi da je KEMOLO najbolja opcija među svim dobavljačima. Ne ustručavajte se odmah kontaktirati KEMOLO kako biste u što skorijem vremenu stvorili svoj vlastiti posao smrzavanja.Dobiti citat

Zatražite ponudu. Dobit ćete brzi odgovor, osim vikendom i praznikom.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail