Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., seperti namanya, didedikasikan dalam "pengering beku" terutamanya dan sahaja. Kemolo ialah pengeluar besar dan pengeksport pelbagai jenis pengering beku untuk makanan, pemakanan, biologi, farmaseutikal, produk ekstrak, kopi dan makanan haiwan peliharaan dll.

 

Pasukan pengasas telah terlibat dalam industri pengeringan beku sejak 2005. Pada mulanya bermula dari kawasan seluas 20,000 kaki persegi dan berkembang kepada 140,000 kaki persegi pada masa kini, Kemolo menjadi pengeluar peralatan pengeringan beku yang besar di seluruh dunia.


pengering beku, lyophilizer, mesin pengering beku, peralatan

Dengan paten unik reka bentuk pengeringan beku dan penjimatan tenaga, beberapa barisan pengeluaran berskala besar dibina, oleh itu, berpuluh-puluh mesin pengering beku besar boleh dihasilkan pada masa yang sama untuk masa penghantaran yang cepat!

 

Kapasiti pengeluaran tahunan pengering beku besar ialah beratus-ratus unit, dan kapasiti pengeluaran tahunan pengering beku kecil ialah beribu-ribu unit. Pada masa ini, beribu-ribu peralatan kering beku besar Kemolo dan puluhan ribu pengering beku kecil beroperasi di lebih 60 negara di seluruh dunia. Dalam industri pengeringan beku makanan berskala besar, sebahagian besar bahagian pasaran diduduki oleh Kemolo. Dan 7 pusat perkhidmatan selepas jualan dibina di Eropah, Amerika Utara, Amerika Latin, Oceania, Timur Tengah, Asia Tengah dan Timur. Dengan pelaksanaan lebih banyak kerjasama, lebih banyak pusat pemasaran dan perkhidmatan selepas jualan akan ditubuhkan bersama rakan kongsi di berpuluh-puluh negara di seluruh dunia.

 

Pengering beku 8 siri disediakan ke pasaran antarabangsa untuk memenuhi keperluan daripada pelanggan yang berbeza

pengering beku, lyophilizer, mesin pengering beku, peralatan

Siri HL adalah kecil dan sesuai untuk rumah, universiti, makmal, institut penyelidikan atau perusahaan kecil. Siri EL adalah dalam struktur ringkas dan padat dan dibuat oleh keluli dicat dengan aksesori yang menjimatkan; EL-Pro dinaik taraf kepada ruang keluli tahan karat; EL-Max dinaik taraf kepada keluli tahan karat dan aksesori premium; Siri FD adalah reka bentuk ruang yang kuat. FD-E adalah jenis berseri dan diperbuat daripada ruang keluli tahan karat dengan aksesori yang menjimatkan, FD-R adalah jenis berseri dan diperbuat daripada ruang keluli tahan karat dengan aksesori premium; FD-C adalah jenis konduktif dan diperbuat daripada ruang keluli tahan karat dengan aksesori premium. Lyophilizers siri PL sesuai untuk farmaseutikal yang tidak boleh disuntik. Selepas usaha jangka panjang, mesin pengering beku Kemolo dioptimumkan dengan sempurna dalam aspek kebolehpercayaan, kestabilan dan ketahanan! Sasaran pasukan R&D ialah: kapasiti yang lebih besar, masa pengeringan beku yang lebih pendek, penggunaan tenaga yang lebih rendah

pengering beku, lyophilizer, mesin pengering beku, peralatan

Pemeriksaan bahan, pemeriksaan ketebalan, pengesahan jenama komponen.

Uji ujian tekanan 3 peringkat, ujian NDT; ujian tanpa beban dan ujian beban penuh.

QC, OQ, PQ, FAT, pemeriksaan pihak ketiga boleh diterima.

 

Dengan menggunakan aksesori jenama terkemuka dan ketukangan yang canggih, pengering beku Kemolo telah beroperasi dengan stabil dan boleh dipercayai di tapak pengguna selama beberapa dekad, mendapat reputasi dan kepercayaan yang baik daripada pengguna. Pengguna Kemolo telah mencipta banyak jenama kering beku terkenal dan berkembang dengan margin keuntungan yang mengagumkan.

 

Semua pelanggan boleh mendapati dengan mudah bahawa "Kemolo freeze dryer" ialah kata kunci hangat di Google, Bing dan YouTube.

Selepas perbandingan komprehensif yang panjang dan teliti, mereka mendapati bahawa Kemolo adalah pilihan terbaik di kalangan semua pembekal pengering beku.

Hubungi Kemolo sekarang untuk maklumat yang lebih berharga. Lebih ramai orang akan mendapat manfaat daripada teknologi pengeringan beku yang berpotensi ini! 


Senarai pasaran utama pengering beku Kemolo:

China, Amerika Syarikat, Kanada, Australia, New Zealand, United Kingdom, Jerman, Perancis, Itali, Sepanyol, Greece, Finland, Denmark, Sweden, Norway, Iceland, Belanda, Poland, Austria, Slovenia, Romania, Rusia , Estonia, Serbia , Latvia, Croatia, Moldova, Macedonia Utara, Lubnan, Arab Saudi, Bahrain, Israel, Mesir, Turki, India, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Mongolia, Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Filipina, Myanmar , Tonga, Mexico , Ecuador, Nicaragua, Bolivia, Chile, Costa Rica, Colombia, Afrika Selatan, Kenya, Uganda, Angola, Malawi, Peru, Guatemala, Argentina, Paraguay, Tobago dll.

Dapatkan sebut harga

Dapatkan sebut harga. Anda akan mendapat balasan pantas, kecuali hujung minggu dan cuti.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail