Syarikat pengering beku KEMOLO ialah salah satu pengeluar dan pembekal utama peralatan pengeringan beku industri berskala besar untuk makanan dengan dua bengkel sehingga 60,000 kaki persegi di China untuk mengeluarkan pengering beku hanya sejak 2005, membekalkan 1600+ set lengkap pengeringan beku makanan sistem kepada pengguna di lebih 50 negara di seluruh dunia.

KEMOLO menawarkan

< 3 tan projek pengeringan beku harian - mesin pengering beku unit tunggal KEMOLO standard.

3 - 30 tan projek kering beku harian - pengering beku berbilang unit standard KEMOLO.

> Projek pengeringan beku harian 30 tan - peralatan pengeringan beku tersuai khas.


Reka bentuk kilang, pembuatan peralatan pengeringan beku, pemasangan, permulaan, latihan.


KEMOLO Kawalan kualiti dan Waranti

Mesin pengering beku KEMOLO dibuat mengikut piawaian antarabangsa (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) dengan jaminan DUA tahun di seluruh dunia.


Pemeriksaan bahan, pemeriksaan ketebalan, pengesahan jenama komponen.


Menguji ujian tekanan 3 peringkat, ujian NDT; Ujian bukan beban dan ujian beban penuh.

Pemeriksaan QC, OQ, PQ, FAT oleh KEMOLO, pemeriksaan Pihak Ketiga boleh diterima. pengering beku, lyophilizer, mesin pengering beku, peralatan


Melalui penggunaan aksesori jenama terkemuka dan ketukangan yang canggih, pengering beku KEMOLO yang beroperasi di tapak pengguna selama beberapa dekad dengan stabil dan boleh dipercayai, mendapat reputasi dan kepercayaan yang baik daripada pengguna. Pengguna KEMOLO telah mencipta jenama kering beku yang terkenal dan berkembang dengan margin keuntungan yang besar.


Semua pelanggan baharu boleh mendapati dengan mudah bahawa "pengering beku KEMOLO" ialah kata kunci popular di Google, Bing. Melalui perbandingan komprehensif yang teliti dalam masa yang lama, mereka akan mendapati bahawa KEMOLO adalah pilihan terbaik di kalangan semua pembekal. Jangan teragak-agak untuk menghubungi KEMOLO dengan segera untuk mencipta perniagaan beku-kering anda sendiri dalam masa yang paling awal.Dapatkan sebut harga

Dapatkan sebut harga. Anda akan mendapat balasan pantas, kecuali hujung minggu dan cuti.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail