Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd. houdt zich, net als de naam, voornamelijk en alleen bezig met "vriesdrogers". Kemolo is een grote fabrikant en exporteur van een breed assortiment vriesdrogers voor voeding, nutritionele, biologische, farmaceutische, extractproducten, koffie en petfood etc.

 

Het oprichtende team is sinds 2005 actief in de vriesdroogindustrie. Aanvankelijk begonnen met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter en tegenwoordig uitgegroeid tot 140.000 vierkante meter, wordt Kemolo een wereldwijde grote fabrikant van vriesdroogapparatuur.


vriesdroger, vriesdrogers, vriesdroog machine, apparatuur

Met unieke patenten op het gebied van vriesdroogontwerp en energiebesparing worden er meerdere grootschalige productielijnen gebouwd, waardoor tientallen grote vriesdroogmachines tegelijkertijd kunnen worden geproduceerd voor een snelle levertijd!

 

De jaarlijkse productiecapaciteit van grote vriesdrogers bedraagt honderden eenheden, en de jaarlijkse productiecapaciteit van kleine vriesdrogers bedraagt duizenden eenheden. Momenteel draaien duizenden grote Kemolo-vriesdroogapparatuur en tienduizenden kleine vriesdrogers in meer dan 60 landen over de hele wereld. In de grootschalige voedselvriesdroogindustrie wordt het grootste deel van het marktaandeel ingenomen door Kemolo. En er zijn 7 after-sales servicecentra gebouwd in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Oceanië, het Midden-Oosten, het Midden- en Oost-Azië. Met de implementatie van meer samenwerking zullen er samen met de partners meer marketing- en after-sales servicecentra in tientallen landen over de hele wereld worden opgericht.

 

Er worden 8 series vriesdrogers op de internationale markt aangeboden om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen

vriesdroger, vriesdrogers, vriesdroog machine, apparatuur

De HL-serie is klein en geschikt voor woningen, universiteiten, laboratoria, onderzoeksinstituten of kleine ondernemingen. De EL-serie heeft een eenvoudige en compacte structuur en is gemaakt van geverfd staal met voordelige accessoires; EL-Pro is geüpgraded naar roestvrijstalen kamer; EL-Max is geüpgraded naar roestvrij staal en premium accessoires; De FD-serie heeft een sterk kamerontwerp. FD-E is van het stralingstype en gemaakt van roestvrijstalen kamer met voordelige accessoires, FD-R is van het stralingstype en gemaakt van roestvrijstalen kamer met premium accessoires; FD-C is van het geleidende type en gemaakt van roestvrijstalen kamer met hoogwaardige accessoires. De lyofilisatoren uit de PL-serie zijn geschikt voor niet-injecteerbare farmaceutische producten. Na langdurige inspanningen zijn de vriesdroogmachines van Kemolo perfect geoptimaliseerd op het gebied van betrouwbaarheid, stabiliteit en duurzaamheid! De doelstellingen van het R&D-team zijn: grotere capaciteit, kortere vriesdroogtijd, lager energieverbruik

vriesdroger, vriesdrogers, vriesdroog machine, apparatuur


Materiaalinspectie, dikte-inspectie, merkverificatie van componenten.

Test 3-traps druktest, NDT-test; nullasttest en vollasttest.

QC, OQ, PQ, FAT, inspectie door derden is acceptabel.

 

Door gebruik te maken van accessoires van topmerken en geavanceerd vakmanschap, werken de vriesdrogers van Kemolo al tientallen jaren stabiel en betrouwbaar op gebruikerslocaties en hebben ze een goede reputatie en vertrouwen gekregen van gebruikers. Kemolo-gebruikers hebben al veel bekende gevriesdroogde merken gecreëerd en uitgebreid met indrukwekkende winstmarges.

 

Alle klanten kunnen gemakkelijk ontdekken dat "Kemolo vriesdroger" een populair trefwoord is op Google, Bing en YouTube.

Na een lange en zorgvuldige uitgebreide vergelijking kwamen ze erachter dat Kemolo de beste keuze is onder alle leveranciers van vriesdrogers.

Neem nu contact op met Kemolo voor meer waardevolle informatie. Meer mensen zullen profiteren van deze potentiële vriesdroogtechnologie! 


Lijst met de belangrijkste markten voor Kemolo-vriesdrogers:

China, Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Finland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, IJsland, Nederland, Polen, Oostenrijk, Slovenië, Roemenië, Rusland, Estland, Servië , Letland, Kroatië, Moldavië, Noord-Macedonië, Libanon, Saoedi-Arabië, Bahrein, Israël, Egypte, Turkije, India, Oezbekistan, Turkmenistan, Tadzjikistan, Mongolië, Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, Vietnam, Filippijnen, Myanmar, Tonga, Mexico , Ecuador, Nicaragua, Bolivia, Chili, Costa Rica, Colombia, Zuid-Afrika, Kenia, Oeganda, Angola, Malawi, Peru, Guatemala, Argentinië, Paraguay, Tobago enz.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan. U krijgt snel antwoord, behalve in het weekend en op feestdagen.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail