KEMOLO vriesdrogerbedrijf is een van de belangrijkste fabrikanten en leveranciers van grootschalige industriële vriesdroog apparatuur voor voedsel met twee werkplaatsen tot 60.000 m² in China voor de productie van vriesdrogers, pas sinds 2005, leverde 1600+ complete sets voedsel vriesdrogen systemen aan gebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.


KEMOLO biedt

< 3 ton dagelijks vriesdroogproject - standaard KEMOLO enkelvoudige vriesdroog machine.

3 - 30 ton dagelijks vriesdroogproject - standaard KEMOLO multi-units vriesdrogers.

> 30 ton dagelijks vriesdroogproject - speciale op maat gemaakte vriesdroog apparatuur.

 

Fabrieksontwerp, productie van vriesdroog apparatuur, installatie, opstarten, training.

 

KEMOLO Kwaliteitscontrole en Garantie

KEMOLO vriesdroog machines zijn gemaakt volgens de internationale norm (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) met TWEE jaar wereldwijde garantie.

 

Materiaalinspectie, dikteinspectie, merkverificatie van componenten.

 

Testen van druktesten in 3 fasen, NDT-testen; Test zonder belasting en test met volledige belasting. vriesdroger, vriesdrogers, vriesdroog machine, apparatuur

Inspectie QC, OQ, PQ, FAT door KEMOLO, de inspectie door derden is acceptabel.

 

Door gebruik te maken van accessoires van topmerken en geavanceerd vakmanschap, hebben de KEMOLO-vriesdrogers die tientallen jaren stabiel en betrouwbaar op de locatie van de gebruiker draaien, een goede reputatie en vertrouwen gekregen van gebruikers. De gebruikers van KEMOLO hebben beroemde gevriesdroogde merken gecreëerd en uitgebreid met aanzienlijke winstmarges.

 

Alle nieuwe klanten zouden gemakkelijk kunnen vinden dat "KEMOLO vriesdroger" een populair trefwoord is op Google, Bing. Door lange tijd zorgvuldige uitgebreide vergelijking, zouden ze ontdekken dat KEMOLO de beste optie is van alle leveranciers. Aarzel niet om onmiddellijk contact op te nemen met KEMOLO om zo snel mogelijk uw eigen gevriesdroogde zaak op te richten.Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan. U krijgt snel antwoord, behalve in het weekend en op feestdagen.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail