KEMOLO frysetørkerfirma er en av hovedprodusentene og leverandørene av storskala industrielt frysetørkeutstyr for mat med to verksteder på opptil 60 000 sq.ft i Kina for produksjon av frysetørkere kun siden 2005, levert 1600+ komplette sett med frysetørking av matvarer systemer til brukere over 50 land rundt om i verden.

KEMOLO tilbyr

< 3 tonn daglig frysetørkeprosjekt - standard KEMOLO enkeltenhet frysetørkemaskin.

3 - 30 tonn daglig frysetørrprosjekt - standard KEMOLO frysetørkere med flere enheter.

> 30 tonn daglig frysetørkeprosjekt - spesialtilpasset frysetørkeutstyr.


Fabrikkdesign, produksjon av frysetørkingsutstyr, installasjon, oppstart, opplæring.


KEMOLO Kvalitetskontroll og garanti

KEMOLO frysetørkermaskiner er laget i henhold til internasjonal standard (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) med TO års verdensomspennende garanti. Materialinspeksjon, tykkelsesinspeksjon, komponentmerkeverifisering.


Testing av 3-trinns trykktester, NDT-tester; Ikke-lasttest og fulllasttest. frysetørker, frysetørkere, frysetørkemaskin, utstyr

Inspeksjon QC, OQ, PQ, FAT av KEMOLO, tredjepartsinspeksjonen er akseptabel.


Gjennom å ta i bruk toppmerketilbehør og sofistikert håndverk, har KEMOLO frysetørkere som har kjørt på brukernes nettsted i flere tiår stabilt og pålitelig, fått godt rykte og tillit fra brukerne. KEMOLOs brukere har skapt kjente frysetørkede merker og utvidet med betydelige fortjenestemarginer.


Alle nye kunder kan lett finne ut at "KEMOLO frysetørker" er et populært søkeord på Google, Bing. Gjennom en lang og grundig og omfattende sammenligning, ville de finne at KEMOLO er det beste alternativet blant alle leverandører. Ikke nøl med å kontakte KEMOLO umiddelbart for å opprette din egen frysetørkede virksomhet på et tidligst mulig tidspunkt.


Få et tilbud

Få et tilbud. Du vil få raskt svar, unntatt helg og ferie.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail