Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., som navnet, er hovedsakelig dedikert til "frysetørker". Kemolo er en stor produsent og eksportør av et bredt spekter av frysetørkere for mat, ernæringsmessige, biologiske, farmasøytiske, ekstraktprodukter, kaffe og kjæledyrmat etc.

 

Grunnleggerteamet har vært engasjert i frysetørkingsindustrien siden 2005. Startet fra et område på 20 000 kvadratmeter og utviklet til 140 000 kvadratmeter i dag, blir Kemolo en verdensomspennende stor produsent av frysetørkeutstyr.


frysetørker, frysetørkere, frysetørkemaskin, utstyr

Med unike patenter for frysetørkingsdesign og energisparing, bygges flere storskala produksjonslinjer, derfor kan dusinvis av store frysetørkemaskiner produseres samtidig for en rask leveringstid!

 

Den årlige produksjonskapasiteten til store frysetørkere er hundrevis av enheter, og den årlige produksjonskapasiteten til små frysetørkere er tusenvis av enheter. For tiden kjører tusenvis av stort frysetørket utstyr fra Kemolo og titusenvis av små frysetørkere i mer enn 60 land rundt om i verden. I storskala frysetørking av matvarer er majoriteten av markedsandelen okkupert av Kemolo. Og 7 ettersalgsservicesentre er bygget i Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika, Oseania, Midtøsten, Midt- og Øst-Asia. Med implementeringen av mer samarbeid vil flere markedsførings- og ettersalgsservicesentre etableres sammen med partnerne i dusinvis av land over hele verden.

 

8-serien frysetørkere leveres til det internasjonale markedet for å møte behovene fra forskjellige kunder

frysetørker, frysetørkere, frysetørkemaskin, utstyr

HL-seriene er små og egner seg for hjem, universiteter, laboratorier, forskningsinstitutter eller små bedrifter. EL-serien er i enkel og kompakt struktur og laget av malt stål med økonomisk tilbehør; EL-Pro er oppgradert til rustfritt stålkammer; EL-Max er oppgradert til rustfritt stål og premium tilbehør; FD-serien er sterk kammerdesign. FD-E er strålende type og laget av rustfritt stål kammer med økonomisk tilbehør, FD-R er strålende type og laget av rustfritt stål kammer med premium tilbehør; FD-C er av ledende type og laget av rustfritt stålkammer med førsteklasses tilbehør. PL-serien lyofilisatorer er egnet for ikke-injiserbare legemidler. Etter langvarig innsats er Kemolo frysetørkemaskiner perfekt optimert når det gjelder pålitelighet, stabilitet og holdbarhet! Målene til FoU-teamet er: større kapasitet, kortere frysetørketid, lavere energiforbruk. 

frysetørker, frysetørkere, frysetørkemaskin, utstyr


Materialinspeksjon, tykkelsesinspeksjon, komponentmerkeverifisering.

Test 3-trinns trykktest, NDT test; tomgangstest og fulllasttest.

QC, OQ, PQ, FAT, tredjepartsinspeksjon er akseptabelt.

 

Ved å ta i bruk toppmerketilbehør og sofistikert håndverk, har Kemolo frysetørkere fungert stabilt og pålitelig på brukersteder i flere tiår, fått godt rykte og tillit fra brukerne. Kemolo-brukere har allerede laget mange kjente frysetørkede merker og utvidet med imponerende fortjenestemarginer.

 

Alle kunder kan enkelt finne at «Kemolo frysetørker» er et hett søkeord på Google, Bing og YouTube.

Etter en lang og nøye omfattende sammenligning fant de ut at Kemolo er det beste valget blant alle frysetørkerleverandører.

Kontakt Kemolo nå for mer verdifull informasjon. Flere mennesker vil dra nytte av denne potensielle frysetørketeknologien! 


Liste over nøkkelmarkeder for Kemolo frysetørkere:

Kina, USA, Canada, Australia, New Zealand, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Hellas, Finland, Danmark, Sverige, Norge, Island, Nederland, Polen, Østerrike, Slovenia, Romania, Russland, Estland, Serbia , Latvia, Kroatia, Moldova, Nord-Makedonia, Libanon, Saudi-Arabia, Bahrain, Israel, Egypt, Tyrkia, India, Usbekistan, Turkmenistan, Tadsjikistan, Mongolia, Thailand, Singapore, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Filippinene, Myanmar, Tonga, Mexico , Ecuador, Nicaragua, Bolivia, Chile, Costa Rica, Colombia, Sør-Afrika, Kenya, Uganda, Angola, Malawi, Peru, Guatemala, Argentina, Paraguay, Tobago etc.

Få et tilbud

Få et tilbud. Du vil få raskt svar, unntatt helg og ferie.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail