Compania de liofilizare KEMOLO este unul dintre principalii producători și furnizori de echipamente industriale de liofilizare la scară largă pentru alimente, cu două ateliere de până la 60.000 sq.ft în China pentru producția de liofilizatoare numai din 2005, a furnizat peste 1600 de seturi complete de liofilizare a alimentelor. sisteme către utilizatori din peste 50 de țări din întreaga lume.

KEMOLO oferă

Proiect de liofilizare < 3 tone zilnic - mașină standard de liofilizare KEMOLO cu o singură unitate.

Proiect de liofilizare de 3 - 30 de tone zilnic - liofilizatoare standard KEMOLO.

> Proiect de liofilizare de 30 de tone zilnic - echipament special de liofilizare personalizat.


Proiectare fabrică, fabricare echipamente de liofilizare, instalare, pornire, instruire.


KEMOLO Control de calitate și garanție

Mașinile de liofilizare KEMOLO sunt fabricate conform standardelor internaționale (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) cu DOI ani garanție la nivel mondial. Verificarea materialelor, inspecția grosimii, verificarea mărcii componentelor.


Testare teste de presiune în 3 etape, teste NDT; Test fără sarcină și test la sarcină completă. liofilizatoare, liofilizare, liofilizator, mașină de liofilizare, echipamente,

Inspecție QC, OQ, PQ, FAT de către KEMOLO, inspecția terță parte este acceptabilă.


Prin adoptarea accesoriilor de top de marcă și a măiestriei sofisticate, liofilierele KEMOLO care funcționează pe site-ul utilizatorilor timp de zeci de ani în mod stabil și fiabil, au câștigat o reputație bună și încredere din partea utilizatorilor. Utilizatorii KEMOLO au creat mărci celebre de liofilizare și s-au extins cu marje de profit considerabile.


Toți clienții noi ar putea găsi cu ușurință că „Uscător de congelare KEMOLO” este un cuvânt cheie fierbinte pe Google, Bing. Printr-o comparație cuprinzătoare de lungă durată, ei ar descoperi că KEMOLO este cea mai bună opțiune dintre toți furnizorii. Nu ezitați să contactați imediat KEMOLO pentru a vă crea propria afacere liofilizată în cel mai scurt timp posibil.


Obțineți o cotație

Obțineți o cotație. Veți primi un răspuns rapid, cu excepția weekendului și a sărbătorilor.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail