Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., ca și numele, este dedicat în principal și numai în „uscator de congelare”. Kemolo este un mare producător și exportator al unei game largi de liofilizatoare pentru produse alimentare, nutriționale, biologice, farmaceutice, extracte, cafea și hrană pentru animale de companie etc.

 

Echipa fondatoare este angajată în industria de liofilizare din 2005. Pornind inițial de la o suprafață de 20.000 de metri pătrați și dezvoltată până la 140.000 de metri pătrați în prezent, Kemolo devine un mare producător mondial de echipamente de liofilizare.


liofilizatoare, liofilizare, liofilizator, mașină de liofilizare, echipamente,

Cu brevete unice de design de liofilizare și economie de energie, sunt construite mai multe linii de producție la scară largă, prin urmare, zeci de mașini mari de liofilizare pot fi produse în același timp pentru un timp de livrare rapid!

 

Capacitatea anuală de producție a liofilofilelor mari este de sute de unități, iar capacitatea anuală de producție a liofilofilelor mici este de mii de unități. În prezent, mii de echipamente mari de liofilizare Kemolo și zeci de mii de liofilizatoare mici funcționează în peste 60 de țări din întreaga lume. În industria de liofilizare a alimentelor pe scară largă, cea mai mare parte a cotei de piață este ocupată de Kemolo. Și 7 centre de service post-vânzare sunt construite în Europa, America de Nord, America Latină, Oceania, Orientul Mijlociu, Asia de Mijlociu și de Est. Odată cu implementarea unei mai mari cooperări, vor fi înființate mai multe centre de marketing și servicii post-vânzare împreună cu partenerii din zeci de țări din întreaga lume.

 

Liofilizatoarele din seria 8 sunt furnizate pe piața internațională pentru a satisface nevoile diferiților clienți

liofilizatoare, liofilizare, liofilizator, mașină de liofilizare, echipamente,

Seriile HL sunt mici și potrivite pentru case, universități, laboratoare, institute de cercetare sau întreprinderi mici. Seria EL este in structura simpla si compacta si realizata din otel vopsit cu accesorii economice; EL-Pro este actualizat la o cameră din oțel inoxidabil; EL-Max este actualizat la oțel inoxidabil și accesorii premium; Seria FD are un design puternic al camerei. FD-E este de tip radiant si realizat din camera din otel inoxidabil cu accesorii economice, FD-R este de tip radiant si realizat din camera din inox cu accesorii premium; FD-C este de tip conductiv și este realizat din cameră din oțel inoxidabil cu accesorii premium. Liofilizatoarele din seria PL sunt potrivite pentru produse farmaceutice neinjectabile. După eforturi de lungă durată, mașinile de liofilizare Kemolo sunt perfect optimizate în aspectele de fiabilitate, stabilitate și durabilitate! Țintele echipei de cercetare și dezvoltare sunt: capacitate mai mare, timp mai scurt de uscare prin congelare, consum mai mic de energie

liofilizatoare, liofilizare, liofilizator, mașină de liofilizare, echipamente,


Inspecția materialului, inspecția grosimii, verificarea mărcii componentelor.

Test Test de presiune în 3 etape, test NDT; test fără sarcină și test la sarcină completă.

Inspecția QC, OQ, PQ, FAT, terță parte este acceptabilă.

 

Prin adoptarea accesoriilor de marcă de top și a măiestriei sofisticate, liofilierele Kemolo au funcționat stabil și fiabil pe site-urile utilizatorilor de câteva decenii, și-au câștigat o bună reputație și încredere din partea utilizatorilor. Utilizatorii Kemolo au creat deja multe mărci celebre de liofilizare și s-au extins cu marje de profit impresionante.

 

Toți clienții pot găsi cu ușurință că „Uscător de congelare Kemolo” este un cuvânt cheie fierbinte pe Google, Bing și YouTube.

După o comparație cuprinzătoare lungă și atentă, ei au descoperit că Kemolo este cea mai bună alegere dintre toți furnizorii de liofilizatoare.

Contactați Kemolo acum pentru mai multe informații valoroase. Mai mulți oameni vor beneficia de această potențială tehnologie de uscare prin congelare! 


Lista piețelor cheie ale uscătoarelor cu congelare Kemolo:

China, Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Germania, Franța, Italia, Spania, Grecia, Finlanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Islanda, Țările de Jos, Polonia, Austria, Slovenia, România, Rusia, Estonia, Serbia , Letonia, Croația, Moldova, Macedonia de Nord, Liban, Arabia Saudită, Bahrain, Israel, Egipt, Turcia, India, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadjikistan, Mongolia, Thailanda, Singapore, Malaezia, Indonezia, Vietnam, Filipine, Myanmar, Tonga, Mexic , Ecuador, Nicaragua, Bolivia, Chile, Costa Rica, Columbia, Africa de Sud, Kenya, Uganda, Angola, Malawi, Peru, Guatemala, Argentina, Paraguay, Tobago etc.

Obțineți o cotație

Obțineți o cotație. Veți primi un răspuns rapid, cu excepția weekendului și a sărbătorilor.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail