Podjetje KEMOLO za sušenje z zmrzovanjem je eden glavnih proizvajalcev in dobaviteljev obsežne industrijske opreme za sušenje z zamrzovanjem za hrano z dvema delavnicama do 60.000 kvadratnih metrov na Kitajskem za proizvodnjo zamrzovalnih sušilnikov samo od leta 2005, dobavilo je več kot 1600 kompletov kompletov zamrzovalnega sušenja hrane. sistemov za uporabnike v več kot 50 državah po vsem svetu.

KEMOLO ponudbe

< 3 tone dnevno liofilizacijski projekt - standardni KEMOLO stroj za sušenje z zamrzovanjem.

3 - 30 ton dnevno liofilizacijski projekt - standardni večdelni sušilni stroji KEMOLO.

> 30 ton dnevno liofilizacijski projekt - posebna oprema za sušenje z zmrzovanjem po meri.


Projektiranje tovarne, proizvodnja opreme za sušenje z zamrzovanjem, namestitev, zagon, usposabljanje. 

KEMOLO Kontrola kakovosti in garancija

Stroji za sušenje z zamrzovanjem KEMOLO so izdelani po mednarodnem standardu (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) z DVE letno svetovno garancijo. Pregled materiala, pregled debeline, preverjanje blagovne znamke komponent.


Testiranje 3-stopenjski tlačni testi, NDT testi; Preizkus brez obremenitve in preizkus s polno obremenitvijo. zamrzovalni sušilnik, liofilizatorji, stroji za liofilizacijo, oprema,

Inšpekcijski pregled QC, OQ, PQ, FAT s strani KEMOLO, pregled tretje osebe je sprejemljiv.


S prevzemom dodatkov vrhunskih blagovnih znamk in prefinjene izdelave so sušilniki z zamrzovanjem KEMOLO, ki delujejo na uporabnikovem mestu že desetletja stabilno in zanesljivo, pridobili dober ugled in zaupanje uporabnikov. KEMOLO-jevi uporabniki so ustvarili znane liofilizirane blagovne znamke in se razširili s precejšnjimi maržami dobička.


Vse nove stranke bi zlahka ugotovile, da je "KEMOLO sušilnik z zamrzovanjem" vroča ključna beseda v Googlu, Bing. Z dolgoletno skrbno celovito primerjavo bi ugotovili, da je KEMOLO najboljša izbira med vsemi dobavitelji. Ne oklevajte, da se nemudoma obrnete na KEMOLO, da v najkrajšem možnem času ustvarite lastno liofilizirano podjetje.Pridobite ponudbo

Pridobite ponudbo. Dobili boste hiter odgovor, razen ob vikendih in praznikih.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail