Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., tako kot ime, je namenjen predvsem in samo "sušilniku z zamrzovanjem". Kemolo je velik proizvajalec in izvoznik široke palete zamrzovalnih sušilnikov za hrano, prehranske, biološke, farmacevtske izdelke, ekstrakte, kavo in hrano za hišne živali itd.

 

Ustanovitvena ekipa je bila vključena v industrijo liofiliziranega sušenja od leta 2005. Kemolo je sprva začel s površino 20.000 kvadratnih čevljev in se je danes razširil na 140.000 kvadratnih čevljev, postal velik svetovni proizvajalec opreme za liofilizacijo.


zamrzovalni sušilnik, liofilizatorji, stroji za liofilizacijo, oprema,

Z edinstvenimi patenti zasnove liofiliziranega sušenja in varčevanja z energijo je zgrajenih več velikih proizvodnih linij, zato je mogoče hkrati proizvesti na desetine velikih liofilizacijskih strojev za hiter čas dostave!

 

Letna proizvodna zmogljivost velikih zamrzovalnih sušilnikov je na stotine enot, letna proizvodna zmogljivost malih zamrzovalnih sušilnikov pa na tisoče enot. Trenutno deluje na tisoče Kemolo velike liofilizirane opreme in desettisoče majhnih liofiliziranih sušilnikov v več kot 60 državah po vsem svetu. V obsežni industriji liofiliziranja živil Kemolo zavzema večino tržnega deleža. In 7 poprodajnih servisnih centrov je zgrajenih v Evropi, Severni Ameriki, Latinski Ameriki, Oceaniji, Bližnjem vzhodu, Srednji in Vzhodni Aziji. Z izvajanjem večjega sodelovanja bo skupaj s partnerji v desetinah držav po svetu vzpostavljenih več centrov za trženje in poprodajne storitve.

 

Zamrzovalni sušilniki serije 8 so na voljo mednarodnemu trgu za zadovoljevanje potreb različnih strank

zamrzovalni sušilnik, liofilizatorji, stroji za liofilizacijo, oprema,

Serije HL so majhne in primerne za domove, univerze, laboratorije, raziskovalne inštitute ali mala podjetja. Serije EL so v preprosti in kompaktni strukturi in izdelane iz barvanega jekla z ekonomičnimi dodatki; EL-Pro je nadgrajen na komoro iz nerjavečega jekla; EL-Max je nadgrajen na nerjaveče jeklo in premium dodatke; Serija FD ima močan dizajn komore. FD-E je sevalni tip in izdelan iz komore iz nerjavečega jekla z ekonomičnimi dodatki, FD-R je sevalni tip in izdelan iz komore iz nerjavečega jekla z vrhunskimi dodatki; FD-C je prevodnega tipa in izdelan iz komore iz nerjavečega jekla z vrhunskimi dodatki. Liofilizatorji serije PL so primerni za neinjiciranje farmacevtskih izdelkov. Po dolgotrajnih prizadevanjih so liofilizatorji Kemolo popolnoma optimizirani z vidika zanesljivosti, stabilnosti in vzdržljivosti! Cilji ekipe za raziskave in razvoj so: večja zmogljivost, krajši čas sušenja z zamrzovanjem, manjša poraba energije

zamrzovalni sušilnik, liofilizatorji, stroji za liofilizacijo, oprema,


Pregled materiala, pregled debeline, preverjanje blagovne znamke komponent.

Test 3-stopenjski tlačni preizkus, NDT test; preskus brez obremenitve in preskus s polno obremenitvijo.

QC, OQ, PQ, FAT, inšpekcija tretjih oseb je sprejemljiva.

 

S prevzemom dodatkov vrhunskih blagovnih znamk in prefinjene izdelave zamrzovalni sušilniki Kemolo že več desetletij delujejo stabilno in zanesljivo na uporabniških mestih, pridobili so dober ugled in zaupanje uporabnikov. Uporabniki Kemola so že ustvarili številne znane liofilizirane blagovne znamke in se razširili z impresivnimi stopnjami dobička.

 

Vse stranke zlahka ugotovijo, da je "sušilnik za zamrzovanje Kemolo" vroča ključna beseda na Googlu, Bingu in YouTubu.

Po dolgi in skrbni celoviti primerjavi so ugotovili, da je Kemolo najboljša izbira med vsemi ponudniki zamrzovalnih sušilnikov.

Kontaktirajte Kemolo zdaj za več dragocenih informacij. Več ljudi bo imelo koristi od te potencialne tehnologije sušenja z zamrzovanjem! 


Seznam ključnih trgov za zamrzovalne sušilnike Kemolo:

Kitajska, Združene države, Kanada, Avstralija, Nova Zelandija, Združeno kraljestvo, Nemčija, Francija, Italija, Španija, Grčija, Finska, Danska, Švedska, Norveška, Islandija, Nizozemska, Poljska, Avstrija, Slovenija, Romunija, Rusija, Estonija, Srbija , Latvija, Hrvaška, Moldavija, Severna Makedonija, Libanon, Savdska Arabija, Bahrajn, Izrael, Egipt, Turčija, Indija, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadžikistan, Mongolija, Tajska, Singapur, Malezija, Indonezija, Vietnam, Filipini, Mjanmar, Tonga, Mehika , Ekvador, Nikaragva, Bolivija, Čile, Kostarika, Kolumbija, Južna Afrika, Kenija, Uganda, Angola, Malavi, Peru, Gvatemala, Argentina, Paragvaj, Tobago itd.

Pridobite ponudbo

Pridobite ponudbo. Dobili boste hiter odgovor, razen ob vikendih in praznikih.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail