Компанија КЕМОЛО за сушење замрзавањем је један од главних произвођача и добављача велике индустријске опреме за сушење замрзавањем за храну са две радионице до 60.000 квадратних стопа у Кини за производњу сушача замрзавањем само од 2005. године, испоручила је 1600+ комплетних комплета замрзивача за сушење хране система корисницима преко 44 земље широм света.

КЕМОЛО нуди

Пројекат сушења замрзавањем < 3 тоне дневно - стандардна КЕМОЛО машина за сушење замрзавањем.

3 - 30 тона дневно сушење замрзавањем - стандардне КЕМОЛО вишеделне сушаре са замрзавањем.

> 30 тона дневног пројекта сушења замрзавањем - специјална прилагођена опрема за сушење замрзавањем.


Пројектовање фабрике, производња опреме за сушење замрзавањем, монтажа, пуштање у рад, обука.


КЕМОЛО Контрола квалитета и гаранција

КЕМОЛО машине за сушење замрзавањем су направљене по међународном стандарду (ИСО9001, ЦЕ, АСМЕ, ЕАЦ, ФДА) са ДВЕ године гаранције широм света.замрзивач, лиофилизатори, машина за лиофилизацију, опрема,Инспекција материјала, инспекција дебљине, верификација марке компоненти.


Испитивање 3 степена испитивања притиска, НДТ испитивања; Тест без оптерећења и тест под пуним оптерећењем.

Инспекција КЦ, ОК, ПК, ФАТ од КЕМОЛО-а, инспекција треће стране је прихватљива.


Усвајањем додатака врхунског бренда и софистициране израде, КЕМОЛО сушаре за замрзавање које деценијама стабилно и поуздано раде на локацији корисника, стекле су добру репутацију и поверење корисника. КЕМОЛО-ови корисници су створили познате брендове сушене смрзавањем и проширили се са значајним профитним маржама.


Сви нови купци би лако могли да открију да је „КЕМОЛО сушилица за замрзавање“ популарна кључна реч на Гоогле-у, Бинг. Дугогодишњим пажљивим свеобухватним упоређивањем, открили би да је КЕМОЛО најбоља опција међу свим добављачима. Не устручавајте се да одмах контактирате КЕМОЛО да бисте у најкраћем могућем року отворили сопствени бизнис са замрзавањем.


Добили Цитат

Добићете одговор у року од 24 сата, осим викенда и празника.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail