Компанија КЕМОЛО за сушење замрзавањем је један од главних произвођача и добављача велике индустријске опреме за сушење замрзавањем за храну са две радионице до 60.000 квадратних стопа у Кини за производњу сушача замрзавањем само од 2005. године, испоручила је 1600+ комплетних комплета замрзивача за сушење хране система корисницима преко 50 земље широм света.

КЕМОЛО нуди

Пројекат сушења замрзавањем < 3 тоне дневно - стандардна КЕМОЛО машина за сушење замрзавањем.

3 - 30 тона дневно сушење замрзавањем - стандардне КЕМОЛО вишеделне сушаре са замрзавањем.

> 30 тона дневног пројекта сушења замрзавањем - специјална прилагођена опрема за сушење замрзавањем.


Пројектовање фабрике, производња опреме за сушење замрзавањем, монтажа, пуштање у рад, обука.


КЕМОЛО Контрола квалитета и гаранција

КЕМОЛО машине за сушење замрзавањем су направљене по међународном стандарду (ИСО9001, ЦЕ, АСМЕ, ЕАЦ, ФДА) са ДВЕ године гаранције широм света. Инспекција материјала, инспекција дебљине, верификација марке компоненти.


Испитивање 3 степена испитивања притиска, НДТ испитивања; Тест без оптерећења и тест под пуним оптерећењем. замрзивач, лиофилизатори, машина за лиофилизацију, опрема,

Инспекција КЦ, ОК, ПК, ФАТ од КЕМОЛО-а, инспекција треће стране је прихватљива.


Усвајањем додатака врхунског бренда и софистициране израде, КЕМОЛО сушаре за замрзавање које деценијама стабилно и поуздано раде на локацији корисника, стекле су добру репутацију и поверење корисника. КЕМОЛО-ови корисници су створили познате брендове сушене смрзавањем и проширили се са значајним профитним маржама.


Сви нови купци би лако могли да открију да је „КЕМОЛО сушилица за замрзавање“ популарна кључна реч на Гоогле-у, Бинг. Дугогодишњим пажљивим свеобухватним упоређивањем, открили би да је КЕМОЛО најбоља опција међу свим добављачима. Не устручавајте се да одмах контактирате КЕМОЛО да бисте у најкраћем могућем року отворили сопствени бизнис са замрзавањем.Добијте понуду

Добијте понуду. Добићете брз одговор, осим викенда и празника.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail