Кемоло Фреезе Дриер Цо., Лтд., као и име, је углавном и само посвећена „сушачи за замрзавање“. Кемоло је велики произвођач и извозник широког спектра сушара за замрзавање за храну, нутритивне, биолошке, фармацеутске, екстрактне производе, кафу и храну за кућне љубимце итд.

 

Оснивачки тим је ангажован у индустрији сушења замрзавањем од 2005. У почетку, почевши од површине од 20.000 квадратних стопа, а развио се на 140.000 квадратних стопа данас, Кемоло постаје велики светски произвођач опреме за сушење замрзавањем.


замрзивач, лиофилизатори, машина за лиофилизацију, опрема,

Уз јединствене патенте дизајна сушења замрзавањем и уштеде енергије, изграђено је неколико великих производних линија, тако да се десетине великих машина за сушење замрзавањем могу произвести истовремено за брзо време испоруке!

 

Годишњи производни капацитет великих замрзивача су стотине јединица, а годишњи производни капацитет малих замрзивача су хиљаде јединица. Тренутно, хиљаде Кемоло велике опреме за сушење замрзавањем и десетине хиљада малих сушара замрзавањем раде у више од 60 земаља широм света. У великој индустрији сушења замрзавањем хране, већину тржишног удела заузима Кемоло. И 7 центара за постпродајне услуге изграђено је у Европи, Северној Америци, Латинској Америци, Океанији, Блиском истоку, средњој и источној Азији. Спровођењем веће сарадње биће успостављено више маркетиншких и постпродајних сервисних центара заједно са партнерима у десетинама земаља широм света.

 

8 серија сушача смрзавањем се испоручује на међународном тржишту како би задовољила потребе различитих купаца

замрзивач, лиофилизатори, машина за лиофилизацију, опрема,

ХЛ серије су мале и погодне за домове, универзитете, лабораторије, истраживачке институте или мала предузећа. ЕЛ серије су једноставне и компактне структуре и израђене од фарбаног челика са економичним додацима; ЕЛ-Про је надограђен на комору од нерђајућег челика; ЕЛ-Мак је надограђен на нерђајући челик и врхунску додатну опрему; Серија ФД има јак дизајн коморе. ФД-Е је радијантног типа и направљен је од коморе од нерђајућег челика са економичним додацима, ФД-Р је радијантног типа и направљен је од коморе од нерђајућег челика са врхунским додацима; ФД-Ц је проводног типа и направљен је од коморе од нерђајућег челика са врхунским додацима. Лиофилизатори серије ПЛ су погодни за фармацеутске производе који се не ињектирају. Након дуготрајних напора, Кемоло машине за сушење замрзавањем су савршено оптимизоване у погледу поузданости, стабилности и издржљивости! Циљеви тима за истраживање и развој су: већи капацитет, краће време сушења замрзавањем, мања потрошња енергије

замрзивач, лиофилизатори, машина за лиофилизацију, опрема,


Инспекција материјала, инспекција дебљине, верификација марке компоненти.

Тест 3-степени тест притиска, НДТ тест; тест без оптерећења и тест под пуним оптерећењем.

КЦ, ОК, ПК, ФАТ, инспекција треће стране је прихватљива.

 

Усвајањем додатака врхунских брендова и софистициране израде, Кемоло сушаре за сушење замрзавањем већ неколико деценија раде стабилно и поуздано на локацијама корисника, стекле добру репутацију и поверење корисника. Корисници Кемола-а су већ створили многе познате брендове сушене смрзавањем и проширили се са импресивним профитним маржама.

 

Сви купци могу лако да открију да је „Кемоло сушилица за замрзавање“ популарна кључна реч на Гоогле-у, Бинг-у и ИоуТубе-у.

Након дугог и пажљивог свеобухватног поређења, открили су да је Кемоло најбољи избор међу свим добављачима сушара за замрзавање.

Контактирајте Кемоло сада за више вредних информација. Више људи ће имати користи од ове потенцијалне технологије сушења замрзавањем! 


Листа кључних тржишта Кемоло сушача смрзавањем:

Кина, Сједињене Америчке Државе, Канада, Аустралија, Нови Зеланд, Уједињено Краљевство, Немачка, Француска, Италија, Шпанија, Грчка, Финска, Данска, Шведска, Норвешка, Исланд, Холандија, Пољска, Аустрија, Словенија, Румунија, Русија, Естонија, Србија , Летонија, Хрватска, Молдавија, Северна Македонија, Либан, Саудијска Арабија, Бахреин, Израел, Египат, Турска, Индија, Узбекистан, Туркменистан, Таџикистан, Монголија, Тајланд, Сингапур, Малезија, Индонезија, Вијетнам, Филипини, Мјанмар, Тонга, Мексико , Еквадор, Никарагва, Боливија, Чиле, Костарика, Колумбија, Јужна Африка, Кенија, Уганда, Ангола, Малави, Перу, Гватемала, Аргентина, Парагвај, Тобаго итд.

Добијте понуду

Добијте понуду. Добићете брз одговор, осим викенда и празника.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail