KEMOLO frystorkarföretag är en av de främsta tillverkarna och leverantörerna av storskalig industriell frystorkningsutrustning för livsmedel med två verkstäder på upp till 60 000 kvm i Kina för tillverkning av frystorkar endast sedan 2005, levererat 1600+ kompletta uppsättningar av frystorkning av livsmedel system till användare över 50 länder runt om i världen.

KEMOLO erbjuder

< 3 ton dagligt frystorkningsprojekt - standard KEMOLO frystorkmaskin för en enhet.

3 - 30 ton dagligt frystorkprojekt - standard KEMOLO frystorkar med flera enheter.

> 30 ton dagligt frystorkningsprojekt - specialanpassad frystorkningsutrustning.


Fabriksdesign, tillverkning av frystorkningsutrustning, installation, uppstart, utbildning.


KEMOLO Kvalitetskontroll och garanti

KEMOLO frystorkmaskiner är tillverkade enligt internationell standard (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) med TVÅ års världsomspännande garanti. Materialinspektion, tjockleksinspektion, komponentmärkesverifiering.


Testning av 3-stegs trycktester, NDT-tester; Icke-lasttest och fulllasttest. frystork, lyofilisatorer, lyofiliseringsmaskin, utrustning,

Inspektion QC, OQ, PQ, FAT av KEMOLO, tredje parts inspektion är acceptabel.


Genom att anta tillbehör av toppmärken och sofistikerat hantverk har KEMOLO frystorkar som körts på användarnas plats i årtionden stabilt och tillförlitligt, fått gott rykte och förtroende från användarna. KEMOLOs användare har skapat kända frystorkade varumärken och expanderat med avsevärda vinstmarginaler.


Alla nya kunder kan lätt upptäcka att "KEMOLO frystork" är ett hett nyckelord på Google, Bing. Genom långvarig noggrann och omfattande jämförelse skulle de finna att KEMOLO är det bästa alternativet bland alla leverantörer. Tveka inte att kontakta KEMOLO omedelbart för att skapa din egen frystorkade verksamhet så tidigt som möjligt.


Få ett citat

Få en offert. Du kommer att få ett snabbt svar, förutom helg och helgdag.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail