Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., som namnet, är tillägnad "frystork" huvudsakligen och endast. Kemolo är en stor tillverkare och exportör av ett brett utbud av frystorkar för livsmedel, näringsämnen, biologiska, farmaceutiska, extraktprodukter, kaffe och djurfoder etc.

 

Grundarteamet har varit engagerat i frystorkningsindustrin sedan 2005. Från en yta på 20 000 kvadratfot och utvecklades till 140 000 kvadratfot nuförtiden, blir Kemolo en världsomspännande stor tillverkare av frystorkningsutrustning.


frystork, lyofilisatorer, lyofiliseringsmaskin, utrustning,

Med unika patent på frystorkningsdesign och energisparande byggs flera storskaliga produktionslinjer, därför kan dussintals stora frystorkmaskiner produceras samtidigt för en snabb leveranstid!

 

Den årliga produktionskapaciteten för stora frystorkar är hundratals enheter och den årliga produktionskapaciteten för små frystorkar är tusentals enheter. För närvarande körs tusentals Kemolo stor frystorkad utrustning och tiotusentals små frystorkar i mer än 60 länder runt om i världen. Inom den storskaliga frystorkningsindustrin för livsmedel ockuperas majoriteten av marknadsandelen av Kemolo. Och 7 eftermarknadsservicecenter är byggda i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Oceanien, Mellanöstern, Mellan- och Östasien. Med genomförandet av mer samarbete kommer fler marknadsförings- och kundcenter att etableras tillsammans med partners i dussintals länder över hela världen.

 

8-serien frystorkar tillhandahålls till den internationella marknaden för att möta behoven från olika kunder

frystork, lyofilisatorer, lyofiliseringsmaskin, utrustning,

HL-serierna är små och lämpliga för hem, universitet, laboratorier, forskningsinstitut eller små företag. EL-serien är i enkel och kompakt struktur och tillverkad av målat stål med ekonomiska tillbehör; EL-Pro är uppgraderad till kammare i rostfritt stål; EL-Max är uppgraderad till rostfritt stål och premiumtillbehör; FD-serien är stark kammardesign. FD-E är strålande typ och gjord av rostfritt stål kammare med ekonomiska tillbehör, FD-R är strålande typ och tillverkad av rostfritt stål kammare med premium tillbehör; FD-C är av ledande typ och tillverkad av en kammare i rostfritt stål med premiumtillbehör. PL-seriens lyofilisatorer är lämpliga för icke-injicerbara läkemedel. Efter långvariga ansträngningar är Kemolo frystorkmaskiner perfekt optimerade när det gäller tillförlitlighet, stabilitet och hållbarhet! Målen för FoU-teamet är: större kapacitet, kortare frystorkningstid, lägre energiförbrukning

frystork, lyofilisatorer, lyofiliseringsmaskin, utrustning,


Materialinspektion, tjockleksinspektion, komponentmärkesverifiering.

Testa 3-stegs trycktest, NDT-test; tomgångstest och fulllasttest.

QC, OQ, PQ, FAT, tredjepartsinspektion är acceptabel.

 

Genom att anta tillbehör av högsta märke och sofistikerat hantverk har Kemolo frystorkar fungerat stabilt och tillförlitligt på användarplatser i flera decennier, fått gott rykte och förtroende från användarna. Kemolo-användare har redan skapat många kända frystorkade varumärken och expanderat med imponerande vinstmarginaler.

 

Alla kunder kan lätt upptäcka att "Kemolo frystork" är ett hett sökord på Google, Bing och YouTube.

Efter en lång och noggrann omfattande jämförelse fann de att Kemolo är det bästa valet bland alla frystorkarleverantörer.

Kontakta Kemolo nu för mer värdefull information. Fler människor kommer att dra nytta av denna potentiella frystorkningsteknik! 


Lista över nyckelmarknader för Kemolo frystorkar:

Kina, USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, Grekland, Finland, Danmark, Sverige, Norge, Island, Nederländerna, Polen, Österrike, Slovenien, Rumänien, Ryssland, Estland, Serbien , Lettland, Kroatien, Moldavien, Nordmakedonien, Libanon, Saudiarabien, Bahrain, Israel, Egypten, Turkiet, Indien, Uzbekistan, Turkmenistan, Tadzjikistan, Mongoliet, Thailand, Singapore, Malaysia, Indonesien, Vietnam, Filippinerna, Myanmar, Tonga, Mexiko , Ecuador, Nicaragua, Bolivia, Chile, Costa Rica, Colombia, Sydafrika, Kenya, Uganda, Angola, Malawi, Peru, Guatemala, Argentina, Paraguay, Tobago etc.

Få ett citat

Få en offert. Du kommer att få ett snabbt svar, förutom helg och helgdag.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail