A Kemolo Freeze Dryer Co., Ltd., a névhez hasonlóan, elsősorban és kizárólag a "fagyasztva szárítógépben" foglalkozik. A Kemolo az élelmiszer-, táplálkozási, biológiai, gyógyszerészeti, kivonattermékek, kávé- és állateledel stb. fagyasztószárítók széles választékának nagy gyártója és exportőre.

 

Az alapító csapat 2005 óta foglalkozik a fagyasztva szárítás iparágával. Kezdetben 20 000 négyzetláb területről indulva, és mára 140 000 négyzetlábra fejlődött, a Kemolo a fagyasztva szárító berendezések világszerte nagy gyártójává válik.


fagyasztva szárító, liofilizátorok, liofilizáló gépek, berendezések,

A fagyasztva szárítás tervezésének és energiatakarékosságának egyedülálló szabadalmával több nagyméretű gyártósor épül, így több tucat nagy fagyasztva szárító gép állítható elő egyszerre a gyors szállítási idő érdekében!

 

A nagy fagyasztva szárítók éves gyártási kapacitása több száz egység, a kis fagyasztva szárítók éves termelési kapacitása több ezer egység. Jelenleg több ezer Kemolo nagy fagyasztva szárított berendezés és több tízezer kis fagyasztva szárító üzemel a világ több mint 60 országában. A nagyüzemi élelmiszer-fagyasztva szárító iparban a piaci részesedés túlnyomó részét a Kemolo foglalja el. 7 értékesítés utáni szolgáltatási központ épült Európában, Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Óceániában, Közel-Keleten, Közel- és Kelet-Ázsiában. Az együttműködés megvalósításával a világ több tucat országában több marketing és vevőszolgálati központ jön létre a partnerekkel együtt.

 

A 8-as sorozatú fagyasztva szárítókat a nemzetközi piacra szállítják, hogy megfeleljenek a különböző ügyfelek igényeinek

fagyasztva szárító, liofilizátorok, liofilizáló gépek, berendezések,

A HL sorozat kicsi, és alkalmas otthonok, egyetemek, laboratóriumok, kutatóintézetek vagy kisvállalkozások számára. Az EL sorozat egyszerű és kompakt szerkezetű, festett acélból készül, gazdaságos tartozékokkal; Az EL-Pro rozsdamentes acél kamrává lett frissítve; Az EL-Max rozsdamentes acélra és prémium kiegészítőkre lett frissítve; Az FD sorozat erős kamrás kialakítású. Az FD-E sugárzó típusú és rozsdamentes acél kamrából készült gazdaságos tartozékokkal, az FD-R sugárzó típusú és rozsdamentes acél kamrából, prémium tartozékokkal; Az FD-C vezetőképes, rozsdamentes acél kamrából készült, prémium tartozékokkal. A PL sorozatú liofilizátorok nem injektálható gyógyszerekhez alkalmasak. Hosszú távú erőfeszítések után a Kemolo fagyasztva szárítógépek tökéletesen optimalizáltak a megbízhatóság, a stabilitás és a tartósság szempontjából! A K+F csapat céljai a következők: nagyobb kapacitás, rövidebb fagyasztva szárítási idő, alacsonyabb energiafogyasztás

fagyasztva szárító, liofilizátorok, liofilizáló gépek, berendezések,


Anyagellenőrzés, vastagságvizsgálat, alkatrész márkaellenőrzés.

Teszt 3 fokozatú nyomáspróba, NDT teszt; terhelés nélküli és teljes terhelésű teszt.

QC, OQ, PQ, FAT, harmadik fél által végzett ellenőrzés elfogadható.

 

A kiváló márkájú kiegészítők és a kifinomult kivitelezés révén a Kemolo fagyasztva szárítók több évtizede stabilan és megbízhatóan működnek a felhasználói helyeken, jó hírnevet és bizalmat szereztek a felhasználók körében. A Kemolo felhasználói már számos híres fagyasztva szárított márkát hoztak létre, és lenyűgöző haszonkulcsokkal bővültek.

 

Minden ügyfél könnyen rátalálhat arra, hogy a „Kemolo fagyasztva szárító” népszerű kulcsszó a Google, a Bing és a YouTube oldalain.

Hosszú és gondos, átfogó összehasonlítás után megállapították, hogy a Kemolo a legjobb választás az összes fagyasztva szárító beszállító közül.

További értékes információkért forduljon most a Kemolohoz. Több ember profitál majd ebből a lehetséges fagyasztva szárítási technológiából! 


A Kemolo fagyasztva szárítók legfontosabb piacainak listája:

Kína, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Görögország, Finnország, Dánia, Svédország, Norvégia, Izland, Hollandia, Lengyelország, Ausztria, Szlovénia, Románia, Oroszország, Észtország, Szerbia , Lettország, Horvátország, Moldova, Észak-Macedónia, Libanon, Szaúd-Arábia, Bahrein, Izrael, Egyiptom, Törökország, India, Üzbegisztán, Türkmenisztán, Tádzsikisztán, Mongólia, Thaiföld, Szingapúr, Malajzia, Indonézia, Vietnam, Fülöp-szigetek, Mianmar , Tonga, Mexikó , Ecuador, Nicaragua, Bolívia, Chile, Costa Rica, Kolumbia, Dél-Afrika, Kenya, Uganda, Angola, Malawi, Peru, Guatemala, Argentína, Paraguay, Tobago stb.

Kérjen árajánlatot

Kérjen árajánlatot. Gyors választ fog kapni, kivéve a hétvégét és az ünnepeket.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail