A KEMOLO fagyasztva szárító cég az élelmiszerek nagyméretű ipari fagyasztva szárító berendezéseinek egyik fő gyártója és beszállítója, két műhellyel 60 000 négyzetlábig Kínában, fagyasztva szárítók gyártására 2005 óta, és 1600+ teljes élelmiszer-fagyasztva szárító készletet szállít. rendszereket a felhasználók 50 országában szerte a világon.


KEMOLO ajánlatok

< 3 tonna napi fagyasztva szárító projekt - szabványos KEMOLO egyegységes fagyasztva szárító gép.

3-30 tonna napi fagyasztva szárítás projekt - standard KEMOLO többegységes fagyasztva szárítók.

> 30 tonna napi fagyasztva szárítási projekt - speciális, testreszabott fagyasztva szárító berendezés.


Gyári tervezés, fagyasztva szárító berendezések gyártása, telepítése, üzembe helyezése, betanítása.

KEMOLO Minőségellenőrzés és garancia

A KEMOLO fagyasztva szárítógépek nemzetközi szabványok (ISO9001, CE, ASME, EAC, FDA) szerint készülnek, KÉT év világgaranciával. Anyagellenőrzés, vastagságvizsgálat, alkatrészek márkájának ellenőrzése.


Tesztelés 3 fokozatú nyomáspróbák, NDT tesztek; Terheletlen és teljes terhelésű teszt. fagyasztva szárító, liofilizátorok, liofilizáló gépek, berendezések,

A KEMOLO által végzett QC, OQ, PQ, FAT ellenőrzése, a harmadik fél ellenőrzése elfogadható.


A csúcsmárkás kiegészítők átvételével és a kifinomult kivitelezéssel a felhasználók telephelyén évtizedek óta stabilan és megbízhatóan üzemelő KEMOLO fagyasztva szárítók szép hírnevet és bizalmat szereztek a felhasználók körében. A KEMOLO felhasználói híres fagyasztva szárított márkákat hoztak létre, és jelentős haszonkulccsal bővültek.


Minden új ügyfél könnyen rátalálhat arra, hogy a „KEMOLO fagyasztva szárító” a Google, a Bing népszerű kulcsszava. Hosszú ideje gondos, átfogó összehasonlítás során azt találták, hogy a KEMOLO a legjobb választás az összes szállító közül. Ne habozzon azonnal kapcsolatba lépni a KEMOLO-val, hogy a lehető leghamarabb létrehozza saját fagyasztva szárított vállalkozását.


Kérjen árajánlatot

Kérjen árajánlatot. Gyors választ fog kapni, kivéve a hétvégét és az ünnepeket.

WhatsApp/Wechat/Mobile +8615380024001

sales@kemolo.com

00:00 - 24:00

WhatsApp
E-mail